Trevlig helg!

Mat är gott, mat är nyttigt, men mat smakar så mycket bättre efter en lagom fysisk ansträngning. Det är allmänt känt. Dessutom sägs det ju att naturen helar. Både kropp och själ. Och kanske allra helst på vandringshösten i Stockholm. Då börjar naturen skifta färg. Från skirt grönt till eldigt rött och orange. Då blir också luften så där särskilt frisk och fräsch och fyller både lungor och huvud med kraft och energi.

Att vandra är rätt okomplicerat. Steg ett. Välj en vandringsled. Steg två. Ge dig av. Steg tre. Njut! Går du dagsvandring behövs på sin höjd sköna kängor, en liten, lätt ryggsäck och fika. Gärna en termos med kaffe alternativt varm choklad. Och förstås en limpmacka eller två, helst toppade med generösa skivor Västerbottensost. Vill du bli på drift längre än så? Då utökar du packningen med tält, liggunderlag och allt det där andra som behövs för att en flerdagars-vandring i ett böljande skogslandskap ska bli så där maximalt välgörande för kropp och själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *