Information från Vingen

Kära gäst!
För oss på Vingen är säkerheten och omsorgen för våra gäster och medarbetare högsta prioritet. Vi följer noga information och råd från myndigheter, intresseorganisationer om Corona-virus/Covid-19 och har sedan en tid tillbaka vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa våra gästers och medarbetares hälsa, samt våra lokaler.

Vi har utökade städrutiner och städning samt ser löpande över utsatta ytor samt har satt ut handsprit på utvalda ställen.

Vi har förstärkta riktlinjer gällande god handhygien och hur man kan agera för att minska smittspridning. De av våra medarbetare som har minsta förkylningssymptom får vara hemma.

Vi ser över våra produkter och handhavanden samt vad vi skulle kunna göra för att engångsförpacka eller byta till engångsförpackning.

Vi har tagit bort vår frukostbuffé, erbjuder fralla i plast.
Vi har bytt ut allt kaffebröd/kondisbitar till engångsförpackning.
Salladsbord, dressingar kommer att portionsförpackasVåra har öppet som vanligt, i detta nu, om vi behöver ändra öppettider eller tillfälligt stänga vår restaurang kommer vi informera om detta, här på vingen.net.

Texten uppdateras kontinuerligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *